DJ-Kurser

Älskar du musik? Älskar du energin och samhörigheten musiken medför? Vill du kanske bli artist eller stå framför ett hav av människor som dansar till just din musik? Då är det dags att kanske bli DJ!

I ett samarbete med Örebro Kårhus & Sensus kan vi erbjuda Örebros enda DJ skola som även är mer än hälften så billig som resterande DJ skolor i hela Sverige. Att kurserna är prisvärda gör inte att kvaliteten sjunker, vårt fokus är alltid att du ska se resultat i din utveckling.

Det här kommer du att få lära dig

Som DJ är din uppgift att stå för nattens underhållning och att skapa enormt mycket kraftfull energi som får folket att aldrig sluta dansa! Det är vad du kommer att lära dig i detta alldeles nya upplägg av DJ kurser! Du kommer lära dig att läsa av publiken, hur du blir duktig som DJ, både tekniskt kring spelarna men även musikmässigt och känslomässigt. Kurserna hålls på en riktig nattklubb och vi kommer gå igenom allt som krävs för att bli den bästa DJ du kan bli, även att styra ljussystem på en nattklubb till din musik kommer vi att visa dig!

Men det mest unika med just våra kurser är att när ni väl är klara eller har lärt er tillräckligt mycket för att kunna klara av att spela inför publik så kommer ni att göra just det hos oss. Våra kurser har en DIREKT ingång och koppling till våra verksamheter, nattklubbar, pubar och andra spelningar där ni kommer kunna ta steget ut i den riktiga världen och utvecklas ännu mer. Inga andra kurser i Sverige erbjuder detta och vi är väldigt stolta över att få kunna erbjuda detta kompletta system för er!

Hur ser kurserna ut?

Kurserna finns i 3 olika kategorier:

  • Grundkurs – Perfekt för dig som är nybörjare och har lite till ingen förkunskap.
  • Fortsättningskurs För dig som har en del vana av att vara DJ och/eller lärt sig grunderna.
  • Avancerad Kurs För dig som redan är DJ och vill utvecklas ännu mer!
Ni anmäler intresse för någon av dessa kurser och så fort vi når 5 deltagare kommer vi att starta kursen.
Kursen kommer att hållas på Örebro Kårhus och kommer främst ligga på söndagar eftermiddag/kväll.
En kurs är  3 st tillfällen vardera på 2-3h (helt beroende på deltagarna).
Priserna för dessa kurser är 900kr/person/kurs.
En kurs hålls inom ramen för 1 månad.
Är ni redo att ta steget? Välkomna in till oss eller skicka ett mail om ni har funderingar! Ta med era vänner och boka in er ihop! Låt oss visa er vad som krävs för att ta steget in i DJ världen!

Skicka ett mail till dj@orebrokarhus.se

Gå även med i vår Facebookgrupp där alla medlemmar samlas och info läggs upp!

© Copyright Örebro Kårhus AB 2022

design by Louise Larsson Nordling