jobba på kåren

Att jobba på kåren kommer aldrig vara likt något annat jobb du haft eller kommer ha. Här krävs ingen utbildning, inge krav på meriter eller kompetens och ingen flerårig erfarenhet i området.

För många är någon typ av engagemang på kårhuset en viktig del och upplevelse av studentlivet. Därför erbjuder Örebro kårhus alla studenter möjligheten att göra detta, samt möjligheten att utvecklas och få erfarenhet vid sidan av sina studier. Alla områdesansvariga kommer hjälpa dig och lära dig det du behöver veta på plats! För arvoderade tjänster kommer du få gå ett traineeprogram tills du känner dig redo!

Örebro kårhus drivs med mottot av studenter, för studenter därför kan du lita på att alla hjälps åt och att ingen kräver att du är ett proffs när du står i baren för första gången. Varken från övrig personal eller Kårhuset gäster.

förmåner

Förutom nya erfarenheter du kan lägga till på ditt CV och nya vänner vill vi självklart visa vår uppskattning i form av förmåner!

studentteam

Varje vecka bemannas alla våra kvällsevenemang av studentteam. Teamen är grupper av studenter från olika sektioner och program som jobbar ideellt för att kunna erbjuda sina medstudenter Örebros studentvänligast pub och nattklubb!


Visionen med studentteamen var att återskapa introduktionen. Att samla studenter från olika program, och sektioner, som i grupp kan bygga upp en gemenskap och deltar i roliga aktiviteter tillsammans. På grund av corona pandemin 2020 blev detta inte riktigt som planerat men medlemmarna i Örebro Kårhus studentteam har ändå lyckats bättre med gruppdynamiken än väntat.

Varje team har några pass i månad som de bemannar kårens kvällsevenemang, och varje teammedlem jobbar mellan 1–2 pass per månad. Du kommer träffa studenter från hela universitetet då teamen är sektion och program överskridande. Tillsammans bygger teamen upp en grym sammanhållning och nya vänner är garanterat! 

Om studentteam känns för överväldigande, eller om du inte är redo att binda upp dig till flera pass på en gång, kan du göra ett ”test-pass” genom att skriva upp dig på valfri pub eller nattklubb för att se om det är något för dig!

Vill du känna tempot: testa jobba en Fredagklubb. Vill du istället ha en lugnare start kan du testa jobba på en pubkväll!

Om du efter ditt “test-pass” känner dig redo och vill jobba igen kontaktar du vår personalansvarig för att gå med i ett team! Du kan självklart önska vilket team du vill gå med i.

Studentteam – Anders Holmgren

Det är lätt att säga att det är kul att jobba på Örebro kårhus, men det är medlemmarna i kårens studentteam som faktiskt vet hur det faktiskt fungerar och om det är så kul som alla påstår.

Studentteam – Samer Matini

Det är lätt att säga att det är kul att jobba på Örebro kårhus, men det är medlemmarna i kårens studentteam som faktiskt vet hur det faktiskt fungerar och om det är så kul som alla påstår.

ställ upp som sektion

Genom att ställa upp med personal en Fredagsklubb erbjuder vi fri entré och köföreträde ni kan använda under annan valfri ordinarie nattklubb.

 

MER DETALJER OM VAD SOM GÄLLER KOMMER SNART

roller

När du kommer till kårhuset får du önska det område som du vill jobba inom under ditt pass, men vilka roller finns de egentligen?

kafébiträde

infooooooooooooooo vad man gööööör som kafébiträde

kaféansvarig

infooooooooooooooo vad man göööör som kaféansvarig

entré

infooooooooooooooo vad man gööööör 

garderob

infooooooooooooooo vad man göööör 

bartender

infooooooooooooooo vad man gööööör 

roddare

infooooooooooooooo vad man göööör 

diskplockare

infooooooooooooooo vad man gööööör 

dj

infooooooooooooooo vad man göööör 

är du vår nya medarbetare?

Har du engagerat dig och är nu redo för ett större uppdrag och ett nytt ansvar? Det finns ett arbetslag på kåren vars hjärta brinner lite extra och denna personalstyrka består av studenter som har tagit sig an mer krävande roller i verksamheten.

Vill du göra det samma? Sök till någon av våra arvoderade tjänster!

Köksassistent

Är du vår nästa köksassistent? Som en del av Örebro Kårhus arbetslag får du ett givande extrajobb med värdefull erfarenhet och arvode för varje pass. Vad innebär tjänsten Samer pluggar termin fyra på ämneslärar programet med inriktning idrot och hälsa, och historia....

Serveringsansvarig

Är du vår nästa serveringsansvarig? Som en del av Örebro Kårhus arbetslag får du ett givande extrajobb med värdefull erfarenhet och arvode för varje pass. Vad innebär tjänsten Samer pluggar termin fyra på ämneslärar programet med inriktning idrot och hälsa, och...

© Copyright Örebro Kårhus AB 2022

design by Louise Larsson Nordling