Är du vår nästa köksassistent?

Vad innebär tjänsten

Dina uppgifter som köksassistent är att förbereda, tillaga och servera rätter i kårhusets olika verksamheter.

Du kommer få arbeta tillsammans med vårt otroliga köksgäng under pubar och sittningar, eller arbeta självständigt under nattklubbar och café.

Du kommer få nya och/eller vidareutvecklande egenskaper i livsmedelshantering och produktutveckling.

Du blir även en del av ett familjärt gäng i köket. Du arbetar när det passar dig, därför funkar detta perfekt för dig som söker ett extra jobb under din studietid!

Denna tjänst är arvoderad vilket betyder att du får ett passarvode för de pass du jobbar samt att du får ytterligare förmåner. Som köksassistent deltar du även på ett köksmöte i månaden för att då vara en aktiv del i Örebro kårhus utvecklingsarbete.

Vem är du?

Vi letar efter dig som brinner för kårhuset, gillar mat och som vill se huset växa tillsammans med alla som jobbar inom verksamheten.

För att passa i denna roll behöver du vara någon som gillar att samarbeta. Att du är någon som är ordentlig och noga med saker som hygienzoner och regler. Någon som är stresstålig och gillar när arbetet har lite tempo.

Tidigare erfarenhet krävs inte men är meriterande. däremot är det fördelaktigt om du gillar och är van att ta ansvar samt har jobbat i verksamheten som ideell.

Det finns ingen förväntan på att du ska kunna allting. I och med en rekrytering får du en grundlig genomgång för att du ska känna dig trygg i köket och kårhuset. Utbildningen genomförs av Örebro kårhus kökschef.

Likt medlemmarna i våra studentteam så tvingar vi aldrig dig som köksassistent att jobba på kårhuset. Vår kökschef lägger schema ungefär en månad i förväg i dialog med alla assistenter och tillsammans försöker vi pussla ihop alla pass för att kunna ha köket öppet. Vi ser gärna att man kan jobba minst 1-2 gånger i månaden.

Om du känner att det här låter kul och spännande och skulle vilja söka så tveka inte på att höra av dig till vår kock med frågor. Eller sök direkt genom att skicka ditt CV till kokschef@orebrokarhus.se som för dialogen vidare med dig.