verksamhet

kafé

Det är på Kafé Kåren du finner campus biligaste kaffe!
Kafét är öppet måndag-torsdag klockan 09.00-16.00, 
och erbjuder campus mest  studentvänliga priser på lunch och fika.  Vårt sortiment är nästan uteslutande hemlagat och bakat.

sittningar

Är det dags försittning och ni söker lokal? Då är kåren ett självklart val!
Flera sektioner håller sin sittning på Kåren under terminen och vi hjälper gärna till med allt från catering till nattklubb.

torsdagspub

på torsdagar slår portarna upp kl 17.00 för kårhuset populära studentpub. Låna spel, beställ från pubmenyn och delta i det oerhört populära Musik quizet som anordnas av våra vänner på Radio Campus. Självklart kan du vänta dig studentpriser på mat och dryck!

TIMEBEER?

På torsdagar öppnar vi upp portarna kl16.00 för Timebeer, där Ölen och cidern kostar vad klockan visar. Låna ett spel, testa något gott från pubmenyn och delta i det oerhört populära musikquizet som anordnas av våra väner på Radio Campus.

nattklubb

På fredagar sker veckans höjdpunkt: Nattklubben! Fira en tenta, slutet på en tuff kurs och dansa in helgen med dina medstudenter! Tre barer med studentvänliga priser, men viktigaste av allt: kårens två dansgolv där alla studenter kan fira slutet av en lång veckan tillsammans!

© Copyright Örebro Kårhus AB 2022

design by Louise Larsson Nordling