Är du vår nästa kaféansvarig?

Vad innebär tjänsten

Rollen som Kaféansvarig på Örebro kårhus innebär att du är den personen som är ansvarig för kaféet under dagtid.

Du är den som är ansvarig på plats för att se till så vår kaféverksamhet fungerar. Det kan vara handla om att ta betalt av kunderna, servera lunch, hålla rent och snyggt samt vara arbetsledare till den ideella personal som jobbar med dig.

Rollen som kaféansvarig är ett superroligt uppdrag där du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och engagera dig på dagtid på vårt kårhus i en lugn och trygg miljö.

Som kaféansvarig är du arvoderad vilket betyder att du får ett passarvode för de

pass du jobbar samt får ytterligare förmåner. Som kaféansvarig deltar du även på ett verksamhetsmöte i månaden för att då vara en aktiv del i Örebro kårhus utvecklingsarbetet.

Vem är du?

Vi letar efter dig som brinner för kårhuset, och som vill se huset dagsverksamhet växa tillsammans med alla som jobbar inom verksamheten.

För att passa i denna roll behöver du vara någon som gillar att ta ansvar. Du gillar varierande arbetsuppgifter och träffa människor och ge service.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, däremot är det fördelaktigt om du gillar och är van att ta ansvar samt har jobbat ideellt i kaféet tidigare.

 

För att bli kaféansvarig kommer du få gå bredvid en annan kaféansvarig som trainee tills både du och kökschefen känner sig bekväma med att du är redo. Du ska känna dig trygg i rollen och i huset och därför går man som trainee så många pass man känner att det behövs. Det finns ingen förväntan på att du ska kunna allt direkt.

Likt medlemmarna i våra studentteam så tvingar vi aldrig dig som kaféansvarig att jobba på kårhuset. Vår verksamhetsledare lägger schema ungefär en månad i förväg i dialog med alla ansvariga och tillsammans försöker vi pussla ihop alla pass för att kunna ha kaféet öppet. Vi ser gärna att du kan jobba minst 1-2 gånger i månaden.

Om du känner att det här låter kul och spännande så tveka inte att höra av dig till vår kökschef med frågor, alternativt sök redan nu med CV och personligt brev till kokschef@orebrokarhus.se som för dialogen vidare med dig.